lauantai 20. helmikuuta 2010

Kiharakokeiluja, osa 1.

Ja heti alkuun pahoittelut postauksen kuvanlaadusta. Olin väsynyt ja halusin päästä höpöttämään hankinnastani tänne, joten kuvailin taas kerran vain räpsimällä ja sen enempää miettimättä.

Ostin siis joku päivä, taisi olla maanantai, sitten sen pohdiskelemani suoristus- eli muotoiluraudan. Ruuan lisäksi tarvitsin lankaa ja teippiharjan, joten lähdin Cittariin - ja unohdin langat ja teippiharjan ja ajauduin sen sijaan sinne kiharrinosastolle. En sitten ollut järkevä enkä jaksanut metsästää sitä kehuja kerännyttä ja harkinnassa ollutta Remingtonin laitetta vaan sorruin halvan hinnan ja kätevyydeksi ajattelemani keveyden ja pienuuden takia ostamaan OBH Nordican miniraudan.


Se tosiaan on mukavan kevyt eivätkä kädet väsy takahiuksia kihartaessa, tosin isommalla ja tehokkaammalla raudalla homma ehkä hoituisi nopeammin. Tämä vie kuitenkin hyvin vähän tilaa kylppäristä ja kyllä sillä niitä kiharoitakin saa.


Joskin niiden saaminen tasaisiksi ja siisteiksi vaatii vielä hitusen harjoittelua.


Minun hiusteni pituisista on aika helppo kiharrettuna vääntää nutturaa, kun kikkurat vain kiinnittää pinneillä taakse. Tykkään huolettomista nutturoista enemmän kuin kovin sliipatuista versioista, joten tämäntyylisiä kokeiluita pitää jatkaa ainakin muutamaan otteeseen ennen kuin teen päätöksen, mennäkö juhlapäivänä kampaajalle vai ei.

Onko Mahdollisilla Lukijoillani hyviä vinkkejä suoristuraudan kiharruskäyttöön tai yleisemmin kampauksien väkertämiseen? Entä suosituksia hyvästä ei-suihkemaisesta lämpösuoja-aineesta?

5 kommenttia:

compassionateapproach kirjoitti...

kiva pää <3

(että mun kommenttien taso on korkea! :D)

Nunt kirjoitti...

Kommentoinpa taas mun hurrrrjalla kokemuksellani (99% päivistä en viitsi edes harjata hiuksiani :D): hankit mitä tahansa suojaa, niin koita päästä haistamaan sitä ennen ostosta. Nimim. voi helvetti tää muotovaahto haisee ihan hirveälle!

Saoka kirjoitti...

Kihartimista, suoristimista tai niiden kanssa käytettävistä hiustököteistä en tajua alkeita enempää, mutta tykkään kyllä aikaansaannoksistasi tuon uuden vermeen kanssa! Kiva pää, tosiaan :-D

Katarimaria kirjoitti...

compassionateapproach, XD kiitos!

Nunt, ihan totta on harmillista ettei marketeissa ole tukkamömmöistä testereitä! Itsekin säilön kaapissa yhtä tarjousmuotovaahtoa jota ei vain voi käyttää kaamean lemun takia. Tämänhetkisenä tuotteenani on XZ:n tyrnisuihke mutta se tuntui tekevän kiharoista melkoisen karheita ja käsin latvoihin levitettävä aine tuntuisi tähän tarkoitukseen kätevämmältä.

Saoka, kiitos!

iitu kirjoitti...

Studiolinellä (Ehkä) on semmosta punasessa purkissa myytävää lämpösuojaa. Se kyllä lähmää, mutta jos sitä varovasti annostelee, niin eiköhän se toimi. Periaatteessa se on jotain suoristusrautajuttua, mutta aivan sama kai se on.

Mutta jos suihkeista saa suositella, niin Tresemme tai sitte Tigin Rockaholic. Tresemme on halpaa, ja sitä on helpo ruiskuttaa käsien kautta tukkaan, jos niin tykkää tehdä.

Mä en käytä raudan alla muuta muotoilua kuin lämpösuojaa, joka ei yleensä oo kyllä mitenkään pitävä. Vahalla saa aika hyvin heitettyä kiharat pysyviksi, ja sitten hillittömät määrät lakkaa päälle. Mutta mun kiharat on kyllä sellaset, että ne ei liiku yhtään mihinkään ainakaan vuoteen. :D

Lämpösuojassa tärkeintä lienee se silikoni, joten vaikka silikonipohjaista liukuvoidetta voi käyttää. :D En oo kyllä kokeillut, mutta silikonin ansiosta sen pitäisi suojata tukkaa tarpeen verran.