keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Toppiväkerrys


Tänään aamulla herättyäni verhojen takaa paljastui positiivinen yllätys: aurinko paistoi ja valoisuuden kruunasi pakastumisen tuottama kuura. Talvivalosta innostuneena kuvailin uusimman tekeleeni ennen velvollisuuksienhoitoretkelle säntäämistäni.

Yhtenä tentinjälkeisenä päivänä siis iski taas välttämätön tarve tehdä jotakin ihan muuta kuin istua koneella tai kirjan ääressä, joten kaivoin ompelukoneen kaapista ja tekaisin jämätrikoopalasta yksinkertaisen topin.Toppi on siis vain suorakaiteen muotoinen pötkylä, vain sivuilta kädenrei'iksi avoinna ja pääntiessä sekä edessä että takana nauhakuja.Kaltaiselleni kainaloläskeistään aralle ihmiselle malli ei ehkä ole viihtyisin, mutta pääntien rypytys jää mukavasti näkyviin esimerkiksi villatakinkin alta, ja vaatekaapistani ihan selvästi puuttui musta pitkähkö toppi. Tuo visioimani ketju kaula-aukon kiinnityksenä ei käytössä valitettavasti toiminutkaan, sillä en saanut sitä pysymään tarpeeksi luotettavasti kiinni. Luultavasti ostan sen tilalle paksuhkoa mustaa satiininauhaa, jonka saa sitten nätisti rusetille.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mihin avaimet käyvät?

Katarimaria kirjoitti...

Valitettavasti en tiedä! Avainten lukko lienee tuhoutunut, sillä olen kaivanut ne itselleni yhden kirppiksen roinakorista. Toki jos vastaan tulee jokin sopivalta näyttävä ja tarpeeksi jännittävä ovi tai lipas, kokeilen varmasti ;)

soomlanna kirjoitti...

Uuh, mun blogi on päässy luettavien listalle :D Pitäis vissiin päivitellä sitä vähän ahkerammin...

soomlanna kirjoitti...

Ainii, piti sanomani, että kivan yksinkertainen malli tuossa topissa... tollasia välillä kaipaa vaatekaappiin!

Katarimaria kirjoitti...

soomlanna, uskon että sitten kun pääset sinne Tartoon ja tositoimiin niin juttua Eestinmaan ihmeistä alkaa pukata - mikäli vain löydät aikaa kirjoitella :) Kiitos toppikehuista! Nyt kun löysin vielä toimivan ketjun pääntiehen niin se pääsee varmasti käyttöön ahkerasti.