torstai 26. marraskuuta 2009

Saapasjalkakissasaappaat

Enpä ehtinytkään sitten tiistaina enkä eilenkään koneelle esittelemään niitä uusia saapaksia, kun on ollut tässä vähän muutakin tekemistä intensiivikurssin, ainejärjestön myyjäisten ja huomenna olevan tentin takia, mutta juuri nyt on sellainen uupumus päällään, ettei keskittymiskyky riitä lukemiseen. Siispä annan itselleni luvan jumittaa hetken tässä näytön ääressä leikkimässä muotibloggaria ja latailla näkyville nämä jo tiistaista kameran uumenissa odotelleet kuvat.

Tuossa taannoin ja oikeastaan koko syksyn enenevissä määrin olen haikaillut ylipolvensaappaita, mutta äärimmäisen tarkoiksi asettamani kriteerit (erittäin hyvä kävelymukavuus, tismalleen oikea ruskean sävy, materiaali nahkaa ja laatu muutenkin korkea - ja sitten on vielä nämä hehtaaripohkeet) vihjasivat jo hetken siihen suuntaan, että en tulisi itselleni saappaita hankkimaan ennen kuin koko ylipolvi-ilmiö olisi muodista poissa. Maanantaisella stressinpurkukeskustahaahuilulla kohtasin kyllä monia ihastuttavia ylipolvensaappaita eikä aiemmin saapaskaupoilla suuria tuskia aiheuttanut pohjeläskikään vaivannut yhtään, vaan useimmat kokeilemani jalkineet sulahtivat jalkoihin väkivallatta. Luulin, että syksyn mittaan harrastamani liikunta olisi vain ennestään levittänyt lihaksikkaita alaraajojani, joten ilmeisesti saapasmallit tänä vuonna vain ovat entistä leveävartisempia. Uusista säihkysääristäni hämmentyneenä jo melkein löysäsin kriteereitäni yhden mustan korollisen parin kohdalla, mutta onneksi sentään käväisin vielä Anttilassa:

Kappas, kaikki vaatimukset täyttävät popot odottivat minua siellä, joskin jouduin ostamaan ne villasukkavaralla, sillä koko 37 oli jo viety. No, selviänpähän varmasti siitä Turussa yleensä tammikuussa yllättävästä viikon mittaisesta pakkastalvesta jäädyttämättä varpaitani.

Näin varustautuneena lähdin yliopistolle tiistaina - ja vain pienin variaatioin on menty koko sateinen viikko.


Päähine omatekoinen, takki Mangosta, hansikkaat Cittarista, saappaat siis Anttilasta ja muu vaatetus kirpparilta.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuvassa on sitten saapasjalkakissasaapasjalkakissa!

(Sori, en voinut vastustaa.)

Saoka kirjoitti...

Onnitteluni hyvästä löydöstä! Minulla on samanlaiset punaiset nahkahanskat! Harkitsin myös valikoimassa olleita fuksian/räikeänpinkin/violettiinvivahtavan värisiä käsineitä, mutta punainen sopii paremmin olemassaoleviin laukkuun ja pariin kenkiin ja onneksi niistä löytyi vielä sopivampi kokokin.

Eicca kirjoitti...

Tosi tyylikäs asu! Takki on ihana, haluaisin itsekin sellaisen!

Sinulle on haaste blogissani!

Katarimaria kirjoitti...

Anonyymi, <3

Saoka, kiitos! Mun piti ostaa hanskat ruskeina mutta punaiset löytyi ensin, ja toimiihan ne kivoina väripilkkuina kun kutaisin niille seuraksi samanvärisen pääjutun.

Eicca, kiitos!