lauantai 7. marraskuuta 2009

Alelärpäkkeen ajamaa

Kuten joskus aiemmin jo mainitsinkin, kävin jo reilu viikko sitten uusimman Trendin välissä tulleen alennuslipukkeen innostamana ostoksilla H&M:ssä. Jotakin kyseisessä puljussa asiointini useudesta kertoo se, että vaikka Turun Hempparin muutosta on jo melkoisen pitkä aika, minulle kauppa oli niin "uusi", etten millään meinannut löytää sovituskopeille. Näimmä shoppailen perusrättini nykyisin lähinnä kirppareilta...

Mutta joo, oli tässä syksyn mittaan kehkeytynyt päässä haave sen verran pitkästä paitapuserosta että se menisi mekkona tai muuten vain mukavasti muutamien minulle kertyneiden legginsimäisten housujen kanssa. Punaruutuista oli mielessä, luultavasti pohjautuen Nelliinan päällä tässä postauksessa olleeseen ihanaan paitamekkoon. Ja mitä sitten ostin?


Mihinkäpä mustaan turvautuja tavoistaan pääsee. Sovittelin kyllä useampaakin pitkää ja ruutuisaa puseroa, mutta niistä pieninkin koko näytti ja tuntui päälläni armottomasti yöpaitulilta. Ja kun kerran tarjolla oli niitä valmiiksi kulahtaneita flanellirättejä halvemmalla istuva ja asiallisen jämäkkäkankainen musta paitamekko, saivat ruutupaidat minun päälläni unohtua sinne ala-asteen luokkakuviin. Toistaiseksi ainakin.

Tässä vaatteessa kivaja jujuna on sivulle solmittavat rypytysnyörit - plus kenties hieman raskauspaitamainen leikkaus, joka tekee siitä oivallisen mässäilymekon - ja hihat voi säätää napin avulla lyhyemmiksi. Huomatkaa epätoivoinen yritys keksiä uusia poseerausympäristöjä. Ei, en edelleenkään omista jalustaa eikä asuntomme tavarapaljoudelta jää vapaaksi tyhjiä seiniä. Lisäksi heikkenevä valotilanne hankaloittaa kuvaamista entisestään.

Toisekseen tein vielä paljon silkkaa Hemppari-shoppailua harvinaisemman teon: ostin sieltä luomivärinkin! Olen melkoisen laiska tekemään vaihtelevaa silmämeikkiä, joten en ole luomivärejä tai rajauskyniä pahemmin teinivuosien jälkeen hankkinut. Silloin kauan sitten omistin jauhemaisen kullanvärisen luomivärin, josta tykkäsin tosi paljon - ja muistaakseni onnistuin lopulta kippaamaan koko purkillisen pitkin jotakin kylppäritasoa tai vastaavaa. Siispä sijoitin alekupongilla paitamekosta säästämäni pennoset nostalgiseen ja pikkujouluhtavaan kimallukseen:


Ja kyllä, niitä kimallehippusia oli sitten kauniisti pitkin naamaa meikkaamisen jälkeen, mutta onneksi sain ne melko helposta rapsuteltua puuterisudilla tiehensä. Nyt siis vain odottelemaan bilekutsuja, jotta tulee tuollekin purnukalle käyttöä!

5 kommenttia:

Charlatan kirjoitti...

Ihanat vaatteet!! *toivoo olevansa joskus yhtä laiha...* =)

Ja sikahieno luomiväri ja meikki. Pitää ruveta munkin miettii jouluks jotain kivaa.

Eicca kirjoitti...

Tosi kaunis luomiväri! Täytyy kokeilla!

mirella kirjoitti...

Minkä hintasia noi luomivärit muuten on? Vois ehkä itsekin joskus testata, kun oon kuullut, että noi ois hintaansa nähden ihan hyviä. Missä siellä hennesillä on nykyään se kosmetiikka osasto? En itse löytänyt sitä viimeks, ku kävin vaan sen tilalle oli tullut sukkaosasto.

Katarimaria kirjoitti...

Charlatan, kiitos! Joulukyläilyt on kyllä mainio tekosyy tehdä uusia hankintoja ;)

Eicca, kiitos!

Mirella, oliskohan tuo ollut 4,50 tai 4,90, en ihan tarkkaan muista ja kuittikin jo hukkui. Rasiassa on aika paljon meikkiä ja se on riittoisan oloista, joten ihan edulliselta tuntui. Ainoa miinus siitä poskille karisemisesta levittäessä, mutta se lienee kaikkien kimallemeikkien ongelma. Kopkolmion Hennesillä matkallani sovituskopista kassalle noihin törmäsin.

Anonyymi kirjoitti...

hieno luomiväri! hempparin kosmetiikka on muistaakseni eläinkokeetontakin! mä heitin jossain vaiheessa tosi paljon vanhoja meikkejä pois. vois nyt muuten käydä läpi sekä vaatekaapin että meikkipussin. kaikki turha vaan pois tai kiertoon. mulla on tapana säilyttää meikkipussissa kaikkee käyttökelvotonta.

sa