lauantai 31. lokakuuta 2009

Viihtyisää pyhäinpäivää

Halloween-sitseillä oli mahtavaa ja väki oli pukeutunut tosi hienosti. Pyhäinpäivän kunniaksi Mahdollisille Lukijoillenikin pikainen välähdys torstain tunnelmasta: kuva joka päätyi myös naamakirjaprofiiliini.


Muuten ei minulla tänäänkään ole oikein aikaa eikä asiaakaan kirjoitettavaksi.

Kävin tuossa joku päivä ostoksillakin pitkästä aikaa. Trendin välissä tuli sellainen H&M:n alennuslipare, joten piti sitten keksiä syy käyttää se. Jospa tämän illan rientoihin lähtiessäni saisin kuvailtua paitamekon ja luomivärin, jotka ostin.

Onko Mahdollisilla Lukijoillani juhlia tiedossa tämän universaalin vainajien yön kunniaksi? Löytyykö joukostanne intomielisiä Halloween-hömpötyksen leviämisen vastustajia tai kannattajia?

8 kommenttia:

Saoka kirjoitti...

Juhlisin kernaasti, jos olisi kenen kanssa juhlia. Mutta kun on ulkona opiskelijapiireistä ja työporukoista ja kaverit ovat omine elämineen levällään pitkin Eurooppaa, niin hiljaiseksi jää.

Saoka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Nelijalkainen varis kirjoitti...

Aika hillityksi jäi ainakin eilinen juhlinta. Koristelimme suklaa-kookos -kakun pintaan tomusokerista kummituksen ja kakkupöydässä oli keraaminen kurpitsalyhty. Illan jatkot päätyivät kyllä halloween-koristeltuun Tivoliin, jossa baarimikkona toimi muumio... Itse en ollu sen enempää pukeutunu (paitti oli mulla yö-paita päällä, mut se on niin hieno ettei kukaan tajunnu sen olevan yöpaita...)!

Jenna kirjoitti...

Ihana kuva!! :D

Charlatan kirjoitti...

Vautsi mikä kuva!!

Mä juhlin elämäni ekaa kertaa Halloweeniä, ihan päihteettömästi siskon kanssa minun luonani kaksin mut oli sairaan hauskaa! Olin pukeutunut mustaan ja maalannut hurjat kasvot, mulla oli musta kynttilä ja kurpitsan korvasi mandariini (tussilla vaan silmät ja suu, hih) ja sit me syötiin itsemme ähkyyn. Isänpäiväkorttikin tuli vielä tehtyä!

Periaatteessa yleensä olen kaikkea amerikkalaista hapatusta vastaan, mut mua ärsyttää myös suomalainen tyyli juhlia: pannaan kaupat ja mestat kiinni ja porukka vetää kännit joko himassa tai baarissa. Eloa elämään hei! Eli ehkä Halloween on ihan kiva lisä tähän pimeään vuodenaikaan.

Marbi kirjoitti...

Otan halloweenin ilolla vastaan suomalaisen juhlaperinteen joukkoon. Meillä on ihan liian vähän tällaisia karnevaalimaisia juhlia, joissa ei kyhjötetä pelkän perheen voimin kotona tai kesämökillä. Juhla on amerikkalainen laina, mutta ei loppujenlopuksi aivan suora kopio.

Mrs Cupcake kirjoitti...

Ihan sairaan hieno puku! :D

Katarimaria kirjoitti...

Saoka, kurjaa että kemut ovat kaikonneet :( Pitänee siis nauttia näistä opiskelijariennoista niin kauan kuin niitä kestää...

Nelijalkainen varis, kakku kuulostaa herkulliselta ja juhlinta mukavan sivistyneeltä :D

Jenna, kiitos!

Charlatan, kuulostaa kivalta illalta! Mäkin periaatteessa vastustan myös Halloweenin amerikkalaista kaupallisuutta, mutta kuinkapa tälläinen pukuintoilija voisi vastustaa tummanpuhuvia teemabileitä :) Enkä kuitenkaan viettäisi mitään pyhäinpäivää millään tavalla.

Marbi, ihan totta, Halloween natsaa tavallaan niin hyvin suomalaisen marraskuun synkkyyteen että vaikka lainajuhla onkin, se väistämättä omii vaikutteita vanhemmista perinteistä. Eikä juhlan aiheita ole koskaan liikaa :)

Mrs Cupcake, kiitos!