tiistai 27. lokakuuta 2009

Vetoketjukukka

Erään vanhan pusakan posahtaneesta vetoketjusta syntyi kukka, jonka inspiraatiolähteeseen törmäsin aikaa sitten jossakin blogipostauksessa, jota en enää onnistu löytämään.


Tämä väkerrys löysikin heti paikkansa viime postauksessa ihkuttamani optimaalipäähineen koristeena.


Muuten kuuluu melko lailla hiljaista ja väsynyttä. Tänä harmaana sateisena aamuna - jollaisia ovat päivät olleet jo niin pitkään etten muuta muistakaan - piti nousta aikaisin tekemään sitä iänikuista keskeneräistä harjoittelutyötä, mutta pahanilkiset kissat ovat turmelleet kaiken keskittymiskykyni, ja luulenpa, että kehitän itselleni kohta muuta ajateltavaa tulevan viikonlopun riennoista ja lähden kävelylle ostamaan lippuja Aurinkobalettiin ja Absoluuttisen Nollapisteen keikalle. Vähän näyttää siltä, että koko loppuviikon projekti onkin opiskelun sijasta vain yrittää pitää mielialaansa edes siedettävällä tasolla tekemällä kivoja asioita ja viettämällä mahdollisimman paljon aikaa ihmisten parissa.

Tämä uusi blogini täyttää muuten tänään vuoden. Alkukuusti suunnittelin arvonnan järjestämistä blogisynttärien kunniaksi, mutta en ole jaksanut vielä väkertää palkinnoksi toista kukkaa edellämainitun rikkinäisen vetoketjun toisesta puolikkaasta. Nähtäväksi jää.

10 kommenttia:

Rhia kirjoitti...

Absoluuttinen Nollapiste on jännittävä bändi. Mun suosikkibiisi on Saatteeksi. Miten joku voi edes keksiä tuollaisia laulunsanoja =D

Nunt kirjoitti...

Aivan mahtava tuo kukkanen!

desthea kirjoitti...

Sanoisin että varsin onnistunut väkerrys! :D

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun pitää arvostella niin hienohan se on. Ehkä voisi tuota nappia tai mikä se nyt onkaan vähän kireämmin kiinnittää, ettei näytä nuupahtaneelta...

nine kirjoitti...

Onnea vuodesta! Ihana kukka, tosi hieno - ja sopii tosiaan tuohon pääjuttuun vallan mainiosti :)

Salka kirjoitti...

Vetoketjukukkanen on hieno, mä vähän sala toivon jonkun vetoketjun hajoavan, että saisi askartelumateriaa :D

Onnea vuoden vanhalle blogille, toivon mukaan vuosia tulee vielä monen monta lisää :)

Jenna kirjoitti...

Onnea vuodenikäiselle blogille :>

Ihana tuo kukkanen, osaisimpa itsekin tehdä.

soomlanna kirjoitti...

Onnea blogille!

Vetoketjukukkia on ainakin outsapopissa joskus näkynyt... ja varmaan monessa muussakin blogissa :) Hyvin oot onnistunu!

Katarimaria kirjoitti...

Kiitos kukkakehuista ja blogisynttärionnitteluista!

Rhia, hauska että löytyy muitakin ANP:n kuuntelijoita, se on kuitenkin ainakin mun seurapiirissäni vähän marginaalinen tuttavuus. En valitettavasti omista vielä kaikkia ANP:n levyjä joten tuo Saatteeksi-biisi on jäänyt puuttumaan :( Omia lemppareitani ovat mm. Pyhä Nynny II, Minä en, ja Suvannossa ylpeä ilme -sarja. Mutta tosiaan, aivan kaikesta voi tehdä biisejä :D

Anonyymi, joo napin kiinnitysrengas oli niin iso että sitä oli vähän hankala saada upotetuksi jäykkään vetoketjukankaaseen. Onneksi painovoima auttaa nuupahtanutta nappia, kunhan kukan kiinnittää oikein päin :)

Nelijalkainen varis kirjoitti...

No mutta Absoluuttista pitää ehkä itsekin mennä kuuntelemaan jahka se tänne Rovaniemelle jaksaa ehtiä (eli jo ensi kuussa).

Hieno kukkanen. Oikein herkkä :)