lauantai 24. lokakuuta 2009

Optimaalinen päähine

Nunt linkkasi kommenttiboksiini (kiitän!) helppotekoisen ja toimivuudeltaan optimaalisen päähineen ohjeen. Calometry lämmittää otsaa ja korvia litistämättä nutturoita tai valumatta silmille pyöräillessä.

Lisäksi se on juuri tarpeeksi kaukana niistä ikäpolveni traumatisoineista yhdeksänkymmentäluvun topatuista neonvärisistä talvipannoista pysyen vain lievästi nostalgisena asusteena.


Näinä harmillisen harmaina syyspäivinä on toivotonta yrittää saada kunnollisia kuvia.

Musta versio vanhasta purkulangasta oli vasta harjoitusyksilö, josta tuli pikkuisen turhan pieni ja sukkalangaksi hankittu materiaalikin kutittaa. Tässä vielä kuva pötkylästä päättömässä tilassa ja kakkosversion villaton lähtökohta:

4 kommenttia:

Nunt kirjoitti...

Eikös olekin ihana ohje :) Ja valmistuu parissa tunnissa ^_^

Talvellakin käytän oikeastaan vain calorimetry + huppu -yhdistelmää, koska pipot nyt vaan eivät pysy kunnolla korvilla, ellei niissä sitten ole järjettömän kokoisia korvaläppiä.

Ja näihin on hyvä laittaa yksittäisiä ylellisiä lankakeriä - testaa vaikka kahsmir-silkkisekoitteita, esim. Rowain Cashsoftia (57% extra fine merino, 33% microfiber, and 10% cashmere). Ihanan pehmeää ja lämmintä ^_^

Anonyymi kirjoitti...

aika pätevältä vaikuttaa. tosin mulla on vielä niin lyhyt fleda, että ei oo välii, käytänks pipoo vai en :D ja mulla on hyvä huppu myös. jos mulla on joskus pitkä tukka ja mua kiinnostaa näyttää hyvältä, niin ehdottomasti tää! :)

voisin tulla muuten ens vk:lla sun luo teelle :D tai oikeestaan aattelin tulla - sopi sulle tai ei :D

sa

Katarimaria kirjoitti...

Nunt, todellakin korvat kiittävät! Tuli varsin sopivaan saumaan tuo ohje, kun vanhat korvaläpät alkoivat sanoa sopimustaan irti :D Ja tosiaan, äkkiähän noita neuloa hurauttaa sopivan jokaiseen tyyliin ja mielentilaan. Kiitos lankavinkeistä!

Sa, tule vaan teelle, kunhan varoitat etukäteen että tiedän olla kotona :)

Anonyymi kirjoitti...

erittain mielenkiintoinen, kiitos