torstai 27. elokuuta 2009

Kesäloma!

Katarimarialla alkoi nyt kesäloma! Kolmen kuukauden harjoittelujaksoni päättyi tänään, koska kuun viimeiset kaksi arkipäivää kulutan kertyneitä lomapäiviäni. Kesäloma osui nähtävästi juuri sopivasti parvekemansikoitten parhaaseen satokauteen, sillä sain kerätä kesälomajätskini päälle peräti kuusi mansikkaa.


Täällä ei siis mennä asioiden edelle vouhottamalla talvitakeista tai uusien saappaiden himosta, vaikka kieltämättä kesälomalukemiksi sopivasti saapunut Trendi mainospostia välissään vähän innostikin, että pitäisi päästä edes kokeilemaan jossakin kaupassa sellaisia ylipolvensaappaita. Standardikoipiin suunniteltuinahan sellaiset tuskin kovin loistokkailta minun jaloissani näyttäisivät, joten rahan menetyksen vaara olisi vähäinen.

Kirjoitin muuten aamulla töissä tänne hyvin angstisen vuodatuksen syistä, miksi en pahemmin ole jaksanut päivitellä viime aikoina, mutta päätin kuitenkin jättää sen julkaisematta blogin tyyliin sopimattomana. Vaikka kenties olisikin tarpeellista välillä muistuttaa Mahdollisia Lukijoita todellisesta maailmasta ja siitä, ettei minun - kuten ei yhdenkään bloggarin - elämä ole silkkaa aurinkoista päivää, herkkuruokaa, söpöjä lemmikkejä ja pinnallista jorinaa, en enää nyt kesäloman alettua ja hyvän ystävän käytyä käsityötuokioilemassa tuntenut tarpeelliseksi karkottaa vähäistä yleisöäni avautumisilla. Olen siis ollut väsynyt ja vihainen, ja vaikka murhe ei ole nopeasti paranevaa laatua, voin vähitellen paremmin, ja nyt lomalaisena pitäisi taas alkaa löytyä aikaa ja innostusta kirjoitella proosallisesta arjestani.

Huomenna ohjelmassa kirpputorien tutkintaa sillä silmällä, että minnekös sitä sitten lopultakin saisi ylimääräisiä tavaroitaan viedyksi, ja illalla opiskelukaverin synttärit. Myös minulla ja M:llä olisi tavallaan aihetta juhlaan, sillä tapasimme ensimmäisen kerran juuri kyseisen kaverin syntymäpäivillä kolme vuotta sitten.

2 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Oikein hyvää kesälomaa :)

Välillä kyllä on angstailupäiviä, ja todellakin, blogien takana kuitenkin on ihmisiä, tavallisine arkineen. Ei tämä nyt kuitenkaan mitään hohdokasta ole,enkä tajuakaan, jos jollain on sellainen mielikuva!

Anonyymi kirjoitti...

vau, toi saapasasia kuulostaa niin huikeeta! :) ehkä muodista on joskus johonkin, heh ;)

sa