keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Kissakuvahaaste 114: pehmolelu (ja sen järkyttävä kohtalo)

Nyt on pakko ryhdistäytyä Kissakuvahaasteeseen osallistumisen kanssa, kun sattui toissa-aamuna niin hupaisa tapaus, joka kyllä olisi mainiosti kelvannut myös edelliseen haasteaiheeseen, sottapyttyilyyn. Tämänkertaisen haasteen aiheena on pehmolelu, ja Röllin yksi lempileluista onkin ollut tämän lahjanuken kaveriksi tekemääni kissaa edeltänyt harjoituskappale, siis pörröisestä langasta virkattu ja paperilla täytetty pötkylä, jota Rölli on muristen kanniskellut suussaan. Tiistaiaamuna töihin lähtiessäni kuitenkin huomasin, että lelu oli kohdannut surkean lopun:


Röllillä on paha tapa käydä öisin kiskomassa kylpyhuoneen viemäristä ritilää irti aina toisinaan, mikä lienee vinkki isäntäväelle puhdistaa viemäri, koska ilmeisesti kissan nenään sieltä leijailevat aromit ovat jotenkin mielenkiintoisia. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun avattuun viemäriin on päätynyt sitten lelu, lieneekö karvapallo sitten kuvitellut golfaavansa kylppärissä vai mitä lie.

Allekirjoittaneen lamaannuttua naurunpuuskan vaikutuksesta ja kuvaillessa surkuhupaisasta tilanteesta todistusaineistoa sai Rölli kaivettua ryvettyneen lelun ylös. Valitettavasti leikki ei saanut kauaa jatkua, vaan limainen pehmolelu päätyi roskiin.


Mahdollisille Lukijoille muuten tiedoksi, että meikäläinen poistuu blogin äärestä pidennetylle viikonloppureissulle pohjoisen suuntaan, joten päivityksiä ei ole hetkeen luvassa. Matkarattona saan kenties näperreltyä Röllille uuden pehmolelun.

8 kommenttia:

Charlatan kirjoitti...

Hauska! =D On teidän kissalla harrastukset. Ja se on NIIN kauniin värinen ja pehmoisen näkönen... Saisipa sen syliin! Tykkääkö se silittelystä ja sylittelystä vai meneekö sillä hermo ja silittäjä saa kynnestä silmään?

Katarimaria kirjoitti...

Rölli on kyllä sen lisäksi että on tuollainen riiviö myös ylisosiaalinen pikku eläin, jota saa kyllä paijata ja rapsuttaa niin paljon kuin vaan jaksaa, paitsi että voi sitä karvan määrää... Kynnestä silmään ei siis tule mutta hiukan näykkiä se joskus voi mutta sekin on riiviön mielestä vain hellyydenosoitus...

Villikissa kirjoitti...

Jopas oli hiirellä surkea loppu. Mutta onneksi niitä saa kaupasta uusia...

iitu kirjoitti...

Oi! :D

Hauska kissa. Mutta ei kai Kissa olisi Kissa lainkaan, jos sillä ei olisi sen omia omituisuuksiaan.

Niin, annan samalla ilmi sen, että luen tätä aika vakkariin. :)
Saanko linkittää omaani?

Katarimaria kirjoitti...

Villikissa: tosiaan ei rahallista menetystä tuossa onnettomuudessa tullut, koska lelu oli tosiaan epäonnistunut virkkausviritelmä. uutta en ole vielä jaksanut tehdä. meidän Rölli muutenkin tykkää kotitekoisista leluista kaupan hiirulaisia enemmän, esimerkiksi suklaalevyn foliokääreestä rutistetut pallot ovat ihan parhaita, mikä tietenkin on hyvä syy ostaa suklaata...

iitu, terveoloa vakkarilukijana sitten vaan :) ja linkitä vain ihan vapaasti.

Nunt kirjoitti...

Siis mitäh, emäntä ottaa heti lelun pois kun siihen on saatu laitettua kivoja viemärituoksuja :D

Ilkeä emäntä ;)

Nunt kirjoitti...

Ja pitipä liittyä teidän lukijaksikin ^_^

Katarimaria kirjoitti...

Tervetuloa lukijaksi, Nunt!