keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Kissakuvahaaste 108: ikkuna

Kissakuvahaaste on palannut kevättauolta, jotein meidänkin karvapallerot joutuivat taas paparatsailun kohteeksi. Aiheena tällä viikolla on ikkuna, mikä sopii meidän kissoille kuin silmä päähän, sillä sisäkissojen elämän suurena ilona on viettää aikaa ikkunalaudoilla ulkomaailman tapahtumia seuraillen.

Päätin kuitenkin tyypillisen ikkunalautakuvan sijasta valita haasteeseen ikkunan läpi parvekkeelta kuvatun Röllin. Nyt kun ilmat ovat lämminneet jo kissoja kiehtoviksi, linnut havahtuneet sirkuttamaan ja pörriäiset pörräämään, karvapallojen mielestä parvekkeen oven pitäisi olla koko ajan auki, että saisi mennä ja tulla miten lystää. Sisäilma kylmenee kuitenkin vielä helposti liikaa, joten välillä elukat jäävät partsille telkien taakse. Sisälle pääsee sitten kiipeämällä kukkatelineen päälle ja mulkoilemalla vihaisesti olohuoneessa hääriviä ihmisiä.

2 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Päästääää jo sisälleeeee

Katarimaria kirjoitti...

Seuraava aste tuosta ilmeestä on sitten ikkunan käpälöinti kahdella tassulla seisten. Siitä ei valitettavasti saanut kuvaa, koska kuvaaminen oli jo tarpeeksi huomiota ja Rölli tiesi pääsevänsä kohta sisälle kun kerran oli nähty.