maanantai 11. toukokuuta 2009

Humanistin uusi tietokone

Postista perjantaina raahaamani (tai pikku kärryillähän sen kuljetin) tietokonesälä kuoriutui pakkauksistaan illalla, kun M tuli kotiin. Osat maksanut humanisti ja pienistä metalliesineistä ja johdonpätkistä kiinnostunut karvapallo seurasivat kiinnostuneina vierestä, kun talouden nörtti kokosi koneen.


Olen katsonut vierestä jo sen verran monta kertaa, että tiedän jo melkein, mikä minkäkin osan nimi on. Kun emolevy kuulereineen olisi pitänyt laittaa kotelon sisään, olikin siellä jo täyttä:


Rölli osaisi kai mielestään surista paljon sievemmin kuin tietokoneen oikeat sisälmykset. Humanistin tärkein tehtävä johtonippujen pois tieltä pitelyn lisäksi oli vahtia, ettei nelijalkainen avustaja purrut rikki mitään tärkeää tai kieritellyt olennaisia ruuveja sohvan alle. Näin epäreilusti syrjitty apulainen osoittikin sitten mieltään mm. kaatamalla jalkalampun ja raapimalla jukkapalmun vartta.


Onneksi johdot olivat pian paikallaan ja Rölli sai hyöriä mukana ihmettelemässä, kun konetta käynnistettiin. Mielenkiinto tosin lopahti siinä vaiheessa kun kotelo sulkeutui, ja humanistiakin alkoi väsyttää, olihan ilta jo myöhäinen, joten kuvaaminen jäi. Viikonloppu kuluikin lähinnä Windows 7:n käyttöä opetellessa ja jättiläisnäyttöön sopivaa taustakuvaa etsiessä.

Lauantaina sateen laannuttua käytiin toki elokuvissa, ja Dynamon jo hiljentyneeltä Dekotorilta tarttui mukaan elämäni ensimmäinen pikkumusta. Äsken posti pullautti luukusta pitkään ja hartaasti ja välillä jo paketin katoamisesta panikoiden odotetun Salaisen Blogiystävän paketin. Näistä lisää, kunhan jaksan pukeutua ja kuvailla! Taitaa jäädä tenttiinluku taas kaikenlaisen intoilun jalkoihin...

2 kommenttia:

mirella kirjoitti...

Voi hassu rölli ku noin innokkaana kuikuilee! :D

Katarimaria kirjoitti...

Nörtin kissa mikä nörtin kissa ;)