perjantai 3. huhtikuuta 2009

Maatuskat!

Tänään lyhykäinen postaus Koruharakasta tilaamistani korviksista, jotka saapuivat jo jokunen päivä sitten. Sain siis ne mustat maatuskat, joita jo aiemmin ihkutin täällä.


Tänään maatuskat pääsivät mukaan yliopistolle (kenenkään niitä huomaamatta, sillä tukkani oli auki) ja illalla udmurttibileisiin. Posliiniset korut ovat aika painavat, mutta ainakaan toistaiseksi korvani eivät ole sanoneet sopimustaan irti vaikka pieniin kultakoruihin totutettuina ovatkin kutisseet ja punoittaneet viime päivien tiuhan korvisten vaihtelun takia.

Toisetkin korvikset piti tietenkin samoilla postikuluilla tilata (lisäksi kaveri tilasi yhden parin, joten paria kohti postikuluja tuli n. 70 senttiä). Nämä bling-bling-perhoset maksoivat vain 2,60e! Vielä muutama vuosi sitten en olisi tuollaisia tyttökimalluksia korviini ripustanut kuin väkipakolla, mutta nyt tuntuu, että säihkykorut piristävät kivasti vaikkapa kokomustina turvavaatepäivinä.


Täytyy sanoa, että tuolla olisi ollut vaikka mitä ihanaa tilattavaa. Olisin halunnut mm. hämähäkkikorvikset ja alennuksessa olleet leppäkertutkin ja mitä kaikkea vielä. Nuukuus ei onneksi antanut periksi törsätä enempää, vaikka edullisiahan nuo korut olivat. Täytyy nyt ensin ahkerasti käyttää näitä ja sitten vasta harkita uutta tilausta!

6 kommenttia:

Eicca kirjoitti...

Voi ei, ei olisi pitänyt klikata linkkiä. Nyt heräteostoksiin taipuvainen sisäinen harakkani pääsi valloillen, ja se on sun vika! Mutta ihanat nuo maatuskakorut. Ja perhoset myös. =)

Charlatan kirjoitti...

Minäkin sain tänään omat "tuskani"!!! Jeeeee! On ne ihanat. Nyt mietin pitäiskö tilata toiset tuskat, tollaset mustat niiden vihreiden lisäks.. Ei olleet meinaan kalliita!

mirella kirjoitti...

Noi maatuskat on tosi siistit. Määki haluan! :) Mulla on muuten mustat hämppiskorvikset, jotka ostin lontoosta, mut mihin oon hukannu ne...

Katarimaria kirjoitti...

Siitä vaan kaikki kannattamaan pikkuista nettikauppaa ostoksilla! (Lähettäiskö ne mulle jotain ilmasta sieltä jos kertoisin, että täällä näin innokkaasti mainostan? :D)

niina kirjoitti...

Perhoset on ihanat, iiks. Melkein tekisi mieli vähän yrittää skarpata naisena olemisessa ja laittaa korviin reiät, ihan kuin ei muuten olisi jo tarpeeksi rahaa nieleviä addiktioita... :)

Katarimaria kirjoitti...

Siitä vaan korvia rei'ittämään! :D Sitä paitsi korvikset maksaa vähemmän kuin vaatteilla koreilu ;)