torstai 5. maaliskuuta 2009

Lisää pompuloita

Kameraton bloggaus on vaikeaa. Yhtäkkiä pääni pursuaisi kuvia kaipaavia kirjoittamisen aiheita - varmaankin juuri sen takia että kameraa ei ole ja odotan kärsimättömästi paketin saapumista.

Sillä aikaa pitää käyttää arkistokuvia. Olen unohtanut esitellä jo pian kaulurin jälkeen valmiiksi saamani pompulalankaiset ranteenlämmittimet. Siihen tarkoitukseen sopii mainiosti tämä Ullan-rapsutuskuva.


Tykkään ranteenlämmittimistä, koska käytän paljon tuollaisia vajaahihaisia paitoja, joista ei tarvitse kääriä hihoja alkaessaan tehdä jotakin. Näin talvisin sormeni ovat jatkuvasti jäässä, ja luennolla voi muistiinpanojen kirjoittamisen lomassa ujuttaa kädet putkilon sisään lämmittelemään. Ranteenlämmittimet myös estävät tuulen menemisen takin hihaan hihansuun ja käsineen välistä pyöräillessä. Olin kuvitellut voivani käyttää noita pompulakaulurin täydennyksenä vaikka kokomustan paidan kanssa mutta jotenkin yhdistelmä tuntui jo ylenpalttisen pompulaiselta. Paremmat sellaisenaan.

Kamerattoman bloggauksen suunnitelmissa oli esimerkiksi löpistä kevään pakollisista hankinnoista. Nahkatakkiongelmastani olisi saanut pitkän postauksen ja nettikaupoista löytänyt esimerkkikuvia. Mutta tänään eksyessäni Uffille siellä odotti minua juuri sopiva nahkatakki, jollaista olin jo yli vuoden etsinyt, ja ongelma ratkesi. Ja uuden takin esittely jää odottamaan kameran saapumista.

Ei kommentteja: